Despre mine

Bine ai venit!

Eu sunt Toader Cornel, sunt fotograf profesionist de evenimente ( nunta, cununie civila, botez, majorat și nu numai ) de aproximativ 5 ani si in acest timp m-am dedicat in totalitate pentru fotografie si pentru a face oameni fericiti! 

Consider ca un lucru important este sa fii serios si asta ma caracterizeaza maxim. 

Sunt foarte comunicativ si deschis la orice propunere sau orice idee ”nebuna” vei avea. Tocmai de-asta te astept sa discutam mai multe!

Pentru a putea observa cum lucrez si sa iti prezint o parte din munca mea te invit sa vizualizezi site-ul meu, dar si pagina mea de facebook.

Servicii

Servicii

Pentru evenimentele tale avem oferte foto sau foto-video in functie de preferinte. Pe partea de video colegul meu este pregătit să imortalizeze toate momentele și să le transpună în sentimente. 

Pentru portofoliul de videografie se discuta ulterior dupa contact.

Servicii de fotografie

Dacă îți dorești fotografii profesionale la nunta, cununie civila, botez sau chiar o sedinta foto ma poti apela cu incredere sau chiar imi poti scrie pe pagina de facebook si eu iti voi raspunde la orice intrebare. Eu sunt din Pitești, dar ma deplasez oriunde in tara.

Servicii de videografie

În cazul in care ai nevoie de video la eveniment și nu stii la cine sa apelezi, colegul meu care este și fratele meu, stă la dispozitia ta.
 Pentru portofoliul sau nu ezita sa ma contactezi.

Echipa noastră

În poza alaturata poti face cunostinta direct cu mine si fratele meu (stanga- Toader Cornel, dreapta – Toader Mihai), mai exact echipa care iti va transforma ziua evenimentului intr-o amintire specială.